Nyt on 14 toukokuuta ja 5 työssäoppimisen päivää takana. Ensimmäisenä päivänä olin aivan sekaisin) Uusi paikka,uudet ihmiset, uudet minulle tuntemattomat laitteet ja koneet. Ruokaa tehdään neljään eri paikkaan ja hirveä määrä muistettavia asioita: kuka mitä syö tai ei syö, syökö tänään kotona tai ravintolassa, erikoisruokavalio, keitto voi keittää jopa viidessä eri astiassa.
Ei vielä päässyt pääruoan valmistamiseen, mutta kaikki muut ravintolan tehtävät on jo tehty. Siivosin, tiskasin, tein salaatteja, voileipiä, jälkiruokia, leivoin korvapuusteja, piimäkakkuja ja mustikka piirakoita. Välillä autan asiakkaita kun asiakas ei pysty itse tuoda tarjottimen paikalle tai viedä takaisin. Kassaa käytin myös muutamia kertoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti